OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

Online Archive

47 RESULTS FOR: All Categories / Netherlands / Feb 27, 2017 | May 27, 2017
Show all Articles News (42)
Magnesium zorgt voor snellere botvorming rond implantaat May 9, 2017 | News Netherlands

Magnesium zorgt voor snellere botvorming rond implantaat

MALMÖ – Een baanbrekende methode om botvorming rond implantaten te stimuleren, is op de horizon verschenen. Zweedse onderzoekers ontdekten dat het vrijkomen van magnesium zorgde voor snelle botvorming en de activatie van osteogene signalen in de buurt van implantaten in osteoporotisch bot.

Read more
Nieuwe endodontische vijl vult gat in de markt May 3, 2017 | News Netherlands

Nieuwe endodontische vijl vult gat in de markt

Nieuwe systemen en instrumenten verschijnen in razend tempo op de endodontische markt. Een beweging die voor tandarts en endodontoloog nauwelijks bij te houden is, zeker als ook vertrouwde en veelgebruikte systemen uit beeld verdwijnen. Nieuwe speler in het veld is Team LegacyENDO, dat de LegacyENDO-vijlen in Europa distribueert en een kwalitatief goed product wil bieden voor een eerlijke prijs. “Een nieuwe naam, maar de vijlen voelen vertrouwd aan,” aldus broers Bruno en Rolf de Vos ...

Read more
Show all Articles Business (5)
LegacyENDO: de originele Multi Taper tegen scherpe prijs Mar 14, 2017 | Business Netherlands

LegacyENDO: de originele Multi Taper tegen scherpe prijs

LegacyENDO is ontstaan uit een denktank die grote vraagtekens zet bij de rol van de ‘Big Endo’. Hoe vaak hebben we niet gedwongen een keuze moeten maken voor bijvoorbeeld een nieuw vijlensysteem? Het tempo waarmee deze nieuwe systemen op de markt komen is voor de eindgebruiker niet meer bij te houden. Hebben we hier te maken met ‘slimme’ marketing of zijn dit daadwerkelijk aantoonbaar betere systemen? Goedkoper worden ze in ieder geval niet.

Read more
Protaper Gold™ nu extra voordelig: 8+1! Mar 8, 2017 | Business Netherlands

Protaper Gold™ nu extra voordelig: 8+1!

Protaper Gold™ vervangt vanaf heden het huidige Protaper® Universal systeem. Profiteer nu van het aantrekkelijke aanbod.

Read more