OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

Online Archive

35 RESULTS FOR: All Categories / Netherlands / Apr 24, 2017 | Jul 24, 2017
Show all Articles News (31)
Ton boete voor frauderende tandprotheticus Jun 16, 2017 | News Netherlands

Ton boete voor frauderende tandprotheticus

UTRECHT – Een tandprotheticus uit Noordwijk die honderden patiënten oplichtte door hen extra te laten betalen voor gebitsprotheses, is door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op de vingers getikt. De eenmanszaak moet een boete van 112.000 euro betalen. De man heeft tegen de beslissing van de NZa bezwaar gemaakt.

Read more
“Whiteningtandpasta toch effectief” Jun 16, 2017 | News Netherlands

“Whiteningtandpasta toch effectief”

AMSTERDAM – In allerlei media is de werking van whiteningtandpasta’s de laatste jaren gerelativeerd of zelfs geheel weerlegd. Desondanks werken whiteningtandpasta’s die poetsers een stralend witte glimlach beloven wel degelijk. Dat concluderen onderzoekers van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) op basis van een systematisch literatuuronderzoek. In vergelijking met normale tandpasta hebben whiteningtandpasta’s bijna allemaal een witmakend effect, luidt de ...

Read more
Show all Articles Business (4)
Internationale opinieleiders leren u alles over bleken May 9, 2017 | Business Netherlands

Internationale opinieleiders leren u alles over bleken

Over de hele wereld worden whitening behandelingen aangeboden. Consumenten zijn geïnteresseerd in wittere tanden en worden geïnspireerd door modebeelden. In sommige landen voeren speciale klinieken de whitening behandelingen uit met hoge percentages waterstofperoxide. In Europa is er een regeling dat alleen de tandarts whitening behandelingen kan aanbieden. Sommige tandartsen hebben hun twijfels, terwijl anderen overtuigd zijn dat wat zij aanbieden bijdraagt aan het welzijn van hun patiënten. ...

Read more
Hands-on training: werken met composiet in front en zijdelingse delen May 9, 2017 | Business Netherlands

Hands-on training: werken met composiet in front en zijdelingse delen

De kwaliteit en levensduur van directe composieten wordt steeds beter. Ook de verwerkbaarheid en esthetiek van het materiaal zijn inmiddels ongeëvenaard goed. Maar hoe gebruikt u de nieuwste generatie composieten zodanig dat u een voorspelbaar functioneel en esthetisch resultaat krijgt?

Read more