OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

Online Archive

6 RESULTS FOR: All Categories / Belgium (Flemish) / Mar 29, 2017 | Jun 29, 2017
“T-Scan trekt heilige huisjes over occlusie en articulatie in twijfel” Apr 21, 2017 | News Belgium (Flemish)

“T-Scan trekt heilige huisjes over occlusie en articulatie in twijfel”

HOUTEN – De T-Scan meet nauwkeurig de articulatie en occlusie. Zo nauwkeurig, dat eventuele verstoring hiervan tot op de tiende millimeter zichtbaar wordt. Het miniem “afstoffen” van een element kan vervolgens veel pijnklachten opheffen, zegt Arjan Starrenburg, zowel enthousiast gebruiker als distributeur van de T-Scan in Nederland. Ondanks alle scepsis die hij tegenkomt, is hij heilig overtuigd van de vele mogelijkheden van het productconcept, zo vertelde de tandarts aan Dental ...

Read more
Mogelijk verband tussen parodontitis, tandverlies en risico op overlijden Apr 21, 2017 | News Belgium (Flemish)

Mogelijk verband tussen parodontitis, tandverlies en risico op overlijden

BUFFALO, VS – Sterfte onder de algehele populatie, in het bijzonder onder oudere vrouwen, kan omlaag door een betere parodontale gezondheid. Dat laat nieuw onderzoek van de Universiteit van Buffalo in de Verenigde Staten zien. Onderzoekers die data van meer dan 57 000 postmenopauzale vrouwen bekeken, vonden dat aanwezigheid van parodontitis en tandverlies geassocieerd wordt met een significant hoger risico op overlijden.

Read more