OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

Business Netherlands

0 Comments Feb 29, 2016 | Business Netherlands

Exquise Next Generation

Post a comment by Vertimart

Vertimart, al vele jaren de toonaangevende leverancier van totale praktijkautomatisering, kondigde in oktober 2014 de opvolger aan van haar succesvolle product Exquise. Inmiddels zijn de eerste praktijken overgegaan naar Exquise Next Generation, de nieuwe standaard in praktijkautomatisering gebaseerd op 25 jaar ervaring in de mondzorgpraktijk. Gebouwd op basis van de nieuwste automatiseringstechnieken en geënt op de nieuwste inzichten op het gebied van dossiervorming in de dentale wereld. Kortom, een pakket dat voldoet aan de eisen en wensen van de hedendaagse praktijk. Snel, efficiënt en praktisch.

Exquise Next Generation ontzorgt de praktijk in de totale administratie. Automatisch oproepen voor periodieke controle en herinneren aan gemaakte afspraken zonder bemoeienis van de gebruiker. Daardoor altijd een betere stoelbezetting en een grotere tevredenheid bij de patiënt. Maar ook dossiervorming op basis van de nieuwste inzichten, die op alle fronten voldoet aan de huidige regelgeving zonder extra inspanning van de gebruiker.

Het dossier geeft de behandelaar direct inzicht in de zorgvraag van de patiënt en de gemaakte afspraken. Alle communicatie met de patiënt wordt overzichtelijk weergegeven in een chronologisch overzicht. En natuurlijk uitgebreide management-informatie specifiek gericht op de mondzorg: in één oogopslag inzicht in het reilen en zeilen van de praktijk.

Integratie van externe programmatuur maakt het mogelijk Exquise Next Generation uit te breiden met faciliteiten specifiek toegespitst op uw praktijkvoering. Denk hierbij aan ons digitale röntgenproduct ExquiRay voor volledig geïntegreerd toepassen van röntgendiagnostiek, of de onvolprezen paromodule. Maar ook de integratie van Pien of Zorgsom om uw patiënt adequaat te informeren over zijn budget en de directe koppeling met het meest toegepaste online boekhoudprogramma van Twinfield. Exquise Next Generation kan ook worden geïntegreerd met MeaMedicaDental, waardoor u direct inzicht hebt in het medicijngebruik van uw patiënt en digitaal voorschrijven tot de mogelijkheden behoort. Tevens wordt u online geïnformeerd over contra-indicaties, allergieën en bijwerkingen.

Zo zouden we nog wel even door kunnen gaan. Veel beter is natuurlijk als u zichzelf laat overtuigen door een demonstratie van Exquise Next Generation. Breng een bezoek aan onze stand tijdens Dental Expo 2016 en laat u overtuigen.

Exquise Next Generation, de toekomst op het gebied van dentale automatisering,  is nu beschikbaar!

 

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment