OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Belgium (Flemish)

Enkele sleutelfiguren achter de IDS. Van links naar rechts: dr. Markus Heibach, directeur van de vereniging van Duitse dentale fabrikanten; Uwe Breuer, voorzitter van de vereniging van Duitse tandtechnici; Katharina C. Hamma, uitvoerend directeur van de Koelnmesse; dr. Peter Engel, voorzitter van de Duitse tandartsvereniging; dr. Martin Rickert, bestuurslid van de vereniging van Duitse dentale fabrikanten; en dr. Marco Landi, voorzitter van de Council of European Dentists. (foto: Koelnmesse)
Feb 1, 2017 | News Belgium (Flemish)

Veel belangstelling voor IDS 2017

by Ben Adriaanse

De 37e editie van de International Dental Show (IDS) belooft een groot succes te worden. Afgaande op de inschrijvingen is het exposantenaantal van 2015 al bijna geëvenaard. 2200 exposanten uit alle uithoeken van de wereld namen toen deel aan de grootste en meest bezochte vakbeurs voor de mondzorg. De IDS vindt plaats van 21-25 maart, ook in 2017 in het voor Nederlanders nabijgelegen Keulen.

Dat twee derde van de exposanten van buiten Duitsland komt, onderstreept het internationale karakter van de beurs. Echter, niet alleen de massale aanwezigheid van vraag en aanbod, maar ook de prestigieuze uitstraling van het evenement en de vele introducties van interessante producten en diensten geven de IDS cachet. Ook ditmaal hebben de organisatoren toegezegd dat de IDS het gehele dentale spectrum zal belichten, van verbruiksmaterialen tot digitale technologieën en van implantologie tot (steeds meer) orthodontie. De eerste dag van de beurs is traditiegetrouw gewijd aan business-to-business-ontmoetingen. Ook in 2017 is de IDS meer dan alleen een vakbeurs. Zo gaat op zaterdag 25 maart het in 2015 gelanceerde Career Day op herhaling. Hier kunnen jonge professionals zich verder voorbereiden op een carrière in de dentale branche. De dag biedt presentaties over nascholing en carrièremogelijkheden, in samenwerking met deelnemende bedrijven. Daarnaast vinden tijdens de IDS wederom ‘Know-How-tours’ plaats. Het nevenprogramma omvat verder de ‘Speaker’s Corner’, waar bedrijven productpresentaties kunnen verzorgen en bezoekers kunnen aanspreken.

Print  |  Send to a friend