OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Belgium (Flemish)

beeld: LegacyENDO
Apr 6, 2017 | News Belgium (Flemish)

LegacyENDO :: Een introductie

by LegacyENDO

LegacyENDO is ontstaan uit een denktank die grote vraagtekens zet bij de rol van de ‘Big Endo’. Hoe vaak hebben we niet gedwongen een keuze moeten maken voor bijvoorbeeld een nieuw vijlensysteem? Het tempo waarmee deze nieuwe systemen op de markt komen is voor de eindgebruiker niet meer bij te houden. Hebben we hier te maken met intensieve marketing of zijn deze systemen daadwerkelijk beter dan de oude? Goedkoper worden ze in ieder geval niet....
 

LegacyENDO :: Wie zit achter LegacyENDO

De motor achter de LegacyENDO vijlen is D&S Dental, een afkorting van Derek (Heath) & Steve (Treadway) Dental. Met meer dan 30 jaar ervaring is deze Amerikaanse fabrikant van endodontische vijlen een gerespecteerd producent voor verschillende grote merken in de endodontische markt. Derek Heath, de voormalig eigenaar van Quality Dental, is de geestelijk vader van de Nickel Titanium vijl. Hij bezit een groot aantal patenten op het gebied van vijlen, waarvan het universele, multi-taper systeem over de gehele wereld wordt gebruikt.
In 1995 is Quality Dental samen gegaan met Tulsa Dental Products en beide zijn in 1996 opgekocht door Dentsply International. Tot op de dag van vandaag is D&S Dental een grote producent van nickel titanium endodontische vijlen.

LegacyENDO :: Hoge kwaliteit, betaalbare producten

Onze missie is om endodontische producten te leveren voor de dagelijkse praktijk van hoge kwaliteit, maar tegen een zeer betaalbare prijs. Hiermee reduceren we kosten, wat niet alleen ten goede komt van de behandelaar, maar ook van de patiënt. Zo maken we het u mogelijk uw eigen Legacy te creëren.

Website: www.legacy-endo.com
Email: info@legacy-endo.com
 

Print  |  Send to a friend