Advertising
OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bosnia and Herzegovina

Aplikacija je dizajnirana i za iPhone i za iPad. (Screentshot: iTunes)
0 Comments Mar 23, 2016 | News Bosnia and Herzegovina

Nova mobilna igrica dostupna na Svjetski dan oralnog zdravlja

Post a comment by FDI World Dental Federation

ŽENEVA, Švicarska: FDI Svjetska Dentalna Federacija je 16.marta tekuće godine objavila Mad Mouths, najnoviju igricu za pametne telefone, koja se od 20.marta, Svjetskog dana oralnog zdravlja, može peuzeti na mobilne uređaje. Igrica je dostupna na engleskom, francuskom i španskom jeziku te je dizajnirana s ciljem širenja edukacije o oralnom zdravlju na zanimljiv i jedinstven način. Igrica postavlja izazov pred korisnike da više i ozbiljnije razmisle o svojim navikama održavanja oralnog zdravlja te pokazuje jednostavne korake koji se mogu poduzeti kako bi ove navike poboljšale.

FDI poziva korisnike mobinih telefona da podižu svijest o igrici i na taj način podrže Svjetski dan oralnog zdravlja koji se proslavlja 20.marta. Organizacija poziva korisnike pametnih telefona da preuzmu igricu sa iTunes prodavnice i Google Playa za iPhone i Android uređaje (jednostavnom pretražnjom za Mad Mouths). Mole se korisnici društvenih mreža da podijele link za igricu putem svojih Twitter, Facebook i drugih profila na društvenim mrežama, da dijele svoj uspjeh u igrici sa svojim prijateljima te da daju do znanja drugima da igraju igricu uz pomoć ugrađene „podijeli“ opcije koja se pojavljuje na početku igrice i na kraju svakog nivoa. Pozitivno ocijenite aplikaciju sa pet zvjezdica na stranici za preuzimanje aplikacije. Više informacija o Svjetskom danu oralnog zdravlja možete pronaći na www.worldoralhealthday.org
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment