OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

Целта на безплатния уебинар е да провокира дискусия за това как инвестициите в ново дентално оборудване и технологии, като например нов CAD/CAM юнит, могат да бъдат от полза както за клиницистите, така и за пациентите. (Изображение: Robert Kneschke/Shutterstock)
0 Comments Mar 9, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Безплатен уебинар дискутира финансовите ползи от инвестирането в нови технологии

Post a comment by Dental Tribune International

Въпреки че денталната медицина се радва на значителен технологичен напредък по отношение на лечебните възможности, понякога е трудно за собствениците на дентални кабинети да разберат как определен високотехнологичен уред би облагодетелствал практиката. В безплатен уебинар, организиран от Dental Tribune Study Club, на 9 март (четвъртък) финансов експерт от денталната индустрия ще обсъди как новите технологии, като например 3D скенерите, могат да предоставят финансови ползи наред с клиничните им предимства за денталната практика, като увеличат лечебните възможности и отговарят на нуждите на пациентите.

Предвид факта, че пациентите са по-информирани от всякога, техните очаквания по отношение на клиничните им преживявания също са по-високи. Водещият на уебинара Дейвид Фостър ще обясни по какъв начин инвестициите в нова дентална техника и технологии могат да предложат различни ползи както за пациента, така и за общото финансово състояние на практиката. Също така участниците ще се запознаят с различните финансови възможности на новите технологии, включително отсрочени плащания, планове и лизинги, ще открият коя от тях е най-подходяща за собствените им кабинети и ще разберат как да прилагат тези методи, за да оптимизират паричния поток и растежа на клиниката.

Дейвид Фостър е основател, съдружник и управляващ директор на Braemar Finance ‒ компания, която специализира в кредитирането за денталната индустрия от 1992 г. насам. Познанията за индустрията на Фостър, който работи като финансист от 1984 г., имат ключова роля за превръщането на Braemar Finance в едно от водещите дружества в сферата във Великобритания.

Едночасовият уебинар, озаглавен „Гарантирайте бъдещето и развийте практиката си“, ще бъде излъчен на живо онлайн в четвъртък, 9 март, от 20.00 часа българско време. Участието е безплатно след лесна регистрация на сайта на DT Study Club. Участниците ще могат да задават въпроси на лектора с помощта на чат прозорец и ще имат възможност да получат един кредит за продължаващо образование след успешно попълване на въпросник по дискутираните теми.

Денталните специалисти, които желаят да вземат участие в онлайн курса, могат да се регистрират тук.

Related Content
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment