OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

IDS 2017 започва на 21 март. (Изображение: Kölner Verkehrs-Betriebe AG)
0 Comments Mar 16, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Посетете щанда на Dental Tribune на IDS в Кьолн

Post a comment by Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria отново ще вземе участие в най-голямото дентално търговско изложение в света IDS като част от международната издателска група Dental Tribune International. Щандът на DTI – т. нар. Media Lounge, се разполага на 100 кв. м в зала 4.1, щанд D60 F61. Dental Tribune Bulgaria ще информира своята аудитория относно най-новото от изложението, което ще се проведе от 21 до 25 март в Кьолн.

В колаборация с немския си лицензиант OEMUS MEDIA DTI ще издаде ежедневни броеве на популярния бизнес гайд today, като по този начин ще осигури пълно отразяване на събитията от предходния ден на изложението. За първи път двете издателства ще организират лекционен форум на своя щанд в комбинация с ресторант и зона за срещи, където лидерите в денталния бранш ще се събират по време на IDS. В лекционната зала, където ще могат да присъстват до 200 души, DTI ще представи лекции от Dental Tribune Study Club и специална пресконференция по повод новото перо в своето портфолио DTI Communication Services.

Изданията на DTI достигат до над 650 000 дентални професионалисти от над 90 държави, говорещи 25 езика. Всекидневните новини от IDS ще бъдат публикувани през различни канали, включително DTI Press events, DTI Lecture Corner, ежедневните броеве на today, електронните нюзлетъри, социалните мрежи и видеострийминг на живо. Dental Tribune Bulgaria ще държи българските си читатели в час със случващото се по време на изложението.

Related Content
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment