Advertising
OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

„Булмедика/Булдентал 2017“ ще се проведе от 17 до 19 май. (Изображение: Интер Експо Център)
0 Comments Apr 13, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

„Булмедика/Булдентал 2017“ отново създава нови възможности за успешен бизнес

Post a comment by Dental Tribune Bulgaria

Тази година най-голямото търговско изложение в сферата на медицината и денталната медицина „Булмедика/Булдентал“, което традиционно се провежда в Интер Експо Център–София, ще отвори врати на 17 май и ще продължи до 19 май. За пореден път събитието предоставя възможности на фирми от цял свят да представят своите продукти и услуги в медицинския и денталния сектор.

Силно международно присъствие на „Булмедика/Булдентал“
Чуждестранни изложители от Италия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Румъния, Украйна, Словения, Турция и Франция ще покажат своите продукти в най-големия изложбен център в София. Продължават да бъдат активни темповете на записване за участие както от медицински фирми, така и от дентални компании. Организаторите от Интер Експо Център отчитат 10% ръст на заявените изложбени площи в сравнение с 2016 г.

Продуктите, които ще видите на изложение
В залите на Интер Експо Център ще бъдат представени множество иновации от областта на медицината и денталната медицина. Над 850 бранда от над 50 държави ще дадат възможност на посетителите да се запознаят с най-новите технологии в хирургията, болничното оборудване, диагностиката, спешната медицинска помощ, болничните мебели и други. В сектора на денталната медицина изложителите ще предложат своите решения при зъболечението и зъботехниката, представяйки новостите при цялостното оборудване, обзавеждане, инструменти, консумативи и други.

Ще бъдат раздадени 5 награди по 2000 лв.
Организаторите на международното специализирано медицинско изложение „Булмедика/Булдентал“ съобщиха, че и през тази година ще продължи инициативата за връчване на подаръчни ваучери на няколко посетители, с които те ще имат възможност да закупят нови продукти за своята практика. В рамките на четири години 26 лекари и дентални лекари закупиха продукти за 63 хил. лв. от 48 фирми, участници в „Булмедика/Булдентал“.

Международното изложение традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Related Content
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment