OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

„Булмедика/Булдентал 2017“ ще се проведе от 17 до 19 май. (Изображение: Интер Експо Център)
0 Comments Apr 13, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

„Булмедика/Булдентал 2017“ отново създава нови възможности за успешен бизнес

Post a comment by Dental Tribune Bulgaria

Тази година най-голямото търговско изложение в сферата на медицината и денталната медицина „Булмедика/Булдентал“, което традиционно се провежда в Интер Експо Център–София, ще отвори врати на 17 май и ще продължи до 19 май. За пореден път събитието предоставя възможности на фирми от цял свят да представят своите продукти и услуги в медицинския и денталния сектор.

Силно международно присъствие на „Булмедика/Булдентал“
Чуждестранни изложители от Италия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Румъния, Украйна, Словения, Турция и Франция ще покажат своите продукти в най-големия изложбен център в София. Продължават да бъдат активни темповете на записване за участие както от медицински фирми, така и от дентални компании. Организаторите от Интер Експо Център отчитат 10% ръст на заявените изложбени площи в сравнение с 2016 г.

Продуктите, които ще видите на изложение
В залите на Интер Експо Център ще бъдат представени множество иновации от областта на медицината и денталната медицина. Над 850 бранда от над 50 държави ще дадат възможност на посетителите да се запознаят с най-новите технологии в хирургията, болничното оборудване, диагностиката, спешната медицинска помощ, болничните мебели и други. В сектора на денталната медицина изложителите ще предложат своите решения при зъболечението и зъботехниката, представяйки новостите при цялостното оборудване, обзавеждане, инструменти, консумативи и други.

Ще бъдат раздадени 5 награди по 2000 лв.
Организаторите на международното специализирано медицинско изложение „Булмедика/Булдентал“ съобщиха, че и през тази година ще продължи инициативата за връчване на подаръчни ваучери на няколко посетители, с които те ще имат възможност да закупят нови продукти за своята практика. В рамките на четири години 26 лекари и дентални лекари закупиха продукти за 63 хил. лв. от 48 фирми, участници в „Булмедика/Булдентал“.

Международното изложение традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Related Content
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment