Advertising
OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

Изображение: Dental Tribune Bulgaria
0 Comments Apr 20, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Предстои форум за рисковете в имплантологията

Post a comment by Dental Tribune Bulgaria

На 26 и 27 май в столичния хотел „Арена ди Сердика“ ще се проведе двудневен форум под наслов „Импланти, периимплантити, рискове в имплантологията“, организиран от „Линеа Трейдинг“ ЕООД и „МДМ“ ООД. Събитието, в което ще вземат участие български и чужди лектори, е предназначено за всички дентални специалисти, чиято практика е фокусирана върху имплантологичното лечение.

Сред имената в лекционната програма са българските специалисти д-р Валентин Павлов, д-р Георги Манев и проф. Вилиян Платиканов, към които ще се присъединят д-р Карл Лудвиг Акерман от Германия и д-р Сара Кадир от Швейцария. Темите, които ще бъдат обсъдени по време на лекциите и дискусионните панели с двамата чуждестранни лектори, включват рисковете в имплантологичното лечение и тяхното решение, изборът на импланти, заболяванията около импланти, избор на обезболяващи средства, корекции на оклузията и други.

Организаторите са планирали и интересна съпътстваща програма. В края на първия лекционен ден делегатите ще имат удоволствието да направят обиколка на Ларгото на София в компанията на гид, след което ще се насладят на официална вечеря, по време на която ще дегустират отбрани вина, селектирани от професионален сомелиер. На 27 май пък участниците във форума ще посетят нашумялата рок опера „Нострадамус“ в НДК.

Можете да се запознаете с пълната програма тук.

До 21 април (петък) регистрационната такса за лекционната програма и дискусионните панели е 350 лв., а след тази дата сумата е 460 лв. Форумът е ограничен до 80 участници.

За регистрация позвънете на тел. 0888747025 и 0898755517.

Всички записали се могат да изпращат своите предварителни въпроси до лекторите в срок до 30 април, както и да представят конкретни казуси, които биха били интересен повод за дискусия. Въпросите и случаите за дискусия (текстове, снимков материал, 3D) изпращайте на имейл office@linea.bg.

За актуална информация относно събитието следете официалната страница във Facebook.

Related Content
Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment