OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

Д-р Sebastian Riedel представи уебинар, посветен на новия мотор TriAuto ZX2, който обещава по-безопасна препарация на кореновите канали без да се жертва скоростта. (Изображение: DT Study Club)
0 Comments Aug 24, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Уебинар демонстрира ново устройство за лечение на кореновите канали

Post a comment by Dental Tribune International

Макар да е тежка и понякога разочароваща задача, правилната препарация на кореновите канали е от съществено значение за осигуряване на клиничен достъп в степен, която да увеличи вероятността от успех на лечението. В безплатен уебинар, който беше излъчен на 23 август, сряда, беше представено ново устройство, обещаващо да предостави на клиницистите, работещи с ротационни NiTi пили, една по-безопасна и бърза процедура.

Въпреки че NiTi пилите притежават висока степен на гъвкавост, те могат да бъдат сравнително крехки и да проявяват склонност към счупване по време на работа в кореновия канал. В уебинара, излъчен на сайта на Dental Tribune Study Club, д-р Sebastian Riedel даде поглед върху лечебните процеси и как те могат да повлияят на оформянето на канала. Лекторът представи TriAuto ZX2, нов мотор от Morita, с който той демонстрира възможността от по-бързо оформяне без загуба на контрол над дължината и размерите на кореновия канал.

Д-р Riedel е специалист по ендодонтия и води различни курсове от 2010 г. насам, а отскоро е инструктор по ендодонтия за Morita Europe. Той е член на Швейцарското ендодонтско общество и Германското общество по ендодонтия и травматология. Той управлява частна практика, фокусирана върху ендодонтията, от 2013 г.

Едночасовият уебинар, озаглавен "Препарация на кореновите канали: ново устройство пести време и увеличава безопасността", беше излъчен в сряда, 23 август. Желаещите могат да гледат запис на обучението на сайта на Dental Tribune Study Club тук.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment