OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

Следващата Глобална конференция на MIS ще се проведе на едно наистина райско място. Дентални професионалисти от цял свят ще се съберат във великолепния Atlantis Resort на бахамския остров Парадайс от 8 до 11 февруари 2018 г. (Изображение: John Wollwerth/Shutterstock)
0 Comments Aug 24, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Четвъртата глобална конференция на MIS ще се проведе на Бахамите

Post a comment by Dental Tribune International

Следващата глобална конференция на MIS ще се проведе от 8 до 11 февруари 2018 г. в превъзходния Atlantis Resort на Бахамите. Един от ключовите моменти на събитието ще бъдат дискусиите TEDxMIS - независимо организирано TED събитие с участието на водещи световни експерти, които ще представят иновативни постижения в областта на денталната имплантология.

След огромния успех на предходната конференция на MIS в Барселона, с нейната завладяваща научна програма, лекции на високо ниво и впечатляващи социални събития, следващото издание също обещава да бъде интензивно и незабравимо изживяване във всяко едно отношение, заявяват от MIS Implants Technologies.

Научният комитет, ръководен от проф. Lior Shapira, председател на катедрата по пародонтология във Факултета по дентална медицина на Еврейския университет в Йерусалим, е поел задачата да направи тазгодишната конференция особено полезна за участниците. Целта на научната програма е да обърне внимание на съвременните възможности за лечение и да даде представа за настоящето и бъдещето на денталните имплантанти в контекста на клиничната дентална медицина. "На подиума ще излязат качествени клиницисти, изследователи и преподаватели, които ще споделят своя изключителен опит и клинични постижения", обясни проф. Shapira.

С официалното представяне на имплантната система V3 в САЩ, MIS се посвещава на въвеждането на иновации в денталната медицина и поема ангажимент да помага на клиницистите да предоставят по-добри грижи на пациентите. Семинарите по време на конференцията ще дадат възможност за качествено обучение в приятелска обстановка с експерти в различни области на денталната медицина.

Двудневната програма ще включва изтъкнати лектори. Сред темите, които ще бъдат разгледани, са еволюцията и хоризонтите в имплантологичната терапия, биологичните принципи и предвидимата естетика, дългосрочната прогноза за имплантологичната терапия и дигитализацията.

TEDxMIS
В духа на "идеите, които си заслужава да се разпространяват" и ангажираността към иновациите, MIS допълнително обяви партньорството си с TEDx. TEDxMIS е самостоятелно организирано събитие на TED, което ще се проведе на 10 февруари с участието на водещи световни лидери на мнение в областта на денталната имплантология. Целта на дискусията TEDx е да даде на аудиторията възможността да присъстват на уникална поредица от лекции, които ще ги вдъхновят и ще предизвикат дискусия между тях и колегите им.

Като част от ангажимента си за популяризиране на младите клиницисти, MIS продължава традицията да провежда клинично състезание в рамките на глобалната конференция, като догодина фокусът ще бъде върху съвременните технологии и техники в клиничната практика. 15-е най-добри клинични случая ще бъдат представени в постерна сесия по време на конференцията и при връчване на наградите, присъдени на трите спечелили случая.

Зашеметяващи гледки и невероятно забавление
Както и в минали събития, през 2018 г. се очаква конференцията да осигури изключителна атмосфера, предразполагаща към обмяна на знания и опит и възможност за срещи с колеги от денталния бранш. Освен това присъстващите ще имат възможността да посетят едно от най-красивите и екзотични места в Атлантическия океан: Atlantis Resort на остров Парадайс. Когато не са ангажирани със семинари и лекции, гостите ще могат да се насладят на морския живот, спортни дейности, култура и пъстрота на Бахамите. Компанията организатор обеща пълната с впечатляващи и забавни събития развлекателна програма на Глобалната конференция на MIS да остави гостите с приятни спомени.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment