OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

Срещнете се с майсторите на ендодонтията и се присъединете към дискусията в ROOTS SUMMIT 2018. (Изображение: Dental Engineering Laboratories)
0 Comments Aug 31, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Д-р Стивън Бюканън се присъединява към ROOTS SUMMIT 2018

Post a comment by Dental Tribune International

Dental Tribune International (DTI), организатор на предстоящото издание на ROOTS SUMMIT 2018 в Берлин, съобщи, че д-р Стивън Бюканън и Dental Engineering Laboratories ще се присъединят към международното събитие. Първокласният глобален дискусионен форум, посветен на ендодонтията, ще се проведе в германската столица от 28 юни до 1 юли 2018 г.

Д-р Стивън Бюканън ще изнесе тричасова лекция на 1 юли, като подробности за пълната програма все още предстои да бъдат потвърдени. Д-р Бюканън води лекции и курсове в цял свят и е автор на множество статии, както и продуцент на награждаваната видеопоредица „Изкуството на ендодонтията“.

В допълнение към неговата лекция в ROOTS SUMMIT 2018 ще участват още много международно признати лектори като д-р Фред Бърнет, д-р Дженър Аргуета, д-р Хорхе Вера и д-р Джозет Камилери.

За да се регистрирате, посетете сайта roots-summit.com. Също така можете да харесате Facebook страницата на ROOTS SUMMIT, за да следите за актуални събития и новини в областта на ендодонтията.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment