OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Bulgaria & Macedonia

От 2018 г. вестник Dental Tribune ще бъде наличен и в дигитален формат, като печатното издание се запазва. (Изображение: Dental Tribune Bulgaria)
0 Comments Sep 7, 2017 | News Bulgaria & Macedonia

Вестник Dental Tribune става дигитален

Post a comment by Dental Tribune Bulgaria

В редовните анкети, които „Дентал Трибюн България“ отправя към своите читатели, издателството следи за тенденциите в потребителските навици на своята аудитория. 70% от анкетираните през 2016 г. български дентални лекари заявяват, че подкрепят идеята за дигитален Dental Tribune. Важна стъпка в развитието на бранда е въвеждането на дигитален абонамент, който да дава достъп до пълната електронна версия на печатните издания на вестника и да отговаря на световните тенденции и нуждите на модерните читатели.

По тази причина от 2018 г. вестник Dental Tribune и специализираните месечни издания към него вече ще бъдат достъпни и в дигитален формат. С абонамента за дигиталните издания читателите ще получат същото съдържание, публикувано в традиционната печатна версия, като едновременно с това ще разполагат с удобството да четат множеството клинични статии, интервюта и новини от бранша на мобилните или компютърните си устройства.

Сред плюсовете на онлайн публикациите са и възможността потребителите да участват в дискусии под всяка една статия, неограниченият достъп до архива на предходните издания, както и опцията да изтеглят PDF файлове на броевете. Изданията ще бъдат публикувани онлайн на същата дата, на която ще излизат от печат вестниците, като безспорното предимство на дигиталните броеве е елиминирането на времето за доставка – читателите ще получават известие по имейл веднага щом статиите бъдат публикувани на сайта.

Цената на стандартния абонамент за печатните издания на вестника остава 150 лв., срещу което читателите ще получат 10 броя на Dental Tribune заедно със съответните придружаващи специализирани издания. Абонаментът за премиум пакет за печатните и дигиталните издания за 2018 г. ще бъде на промоционална цена от 170 лв. Така реално цената на дигиталното издание възлиза на само 20 лв. Желаещите да четат вестника само в онлайн формат (без печатно издание) пък ще имат пълен достъп до дигиталната платформа срещу 100 лв. годишно.

За повече информация и абонамент посетете tribunemedia.bg.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment