OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Netherlands

De IDS vindt plaats van dinsdag 21 tot zaterdag 25 maart. (foto: IDS)
0 Comments Mar 6, 2017 | News Netherlands

Acht redenen om de IDS te bezoeken

Post a comment by redactie Dental Tribune

Over anderhalve week gaat de International Dental Show (IDS) van start. Twijfelt u nog of u afreist naar Keulen om deze wereldwijd grootste tandheelkundige beurs te bezoeken? Dental Tribune zet de acht belangrijkste redenen voor een bezoekje op een rij.

1. Van alle wereldwijde dentale beurzen is de IDS verreweg de grootste en meest prestigieuze.

2. Tandheelkundige bedrijven presenteren er hun nieuwste technologie, innovatie, producten en diensten en spannen zich traditiegetrouw in om hun aantrekkelijkste stands neer te zetten.

3. De Koelnmesse is voor Nederlandse bezoekers bijzonder gunstig gelegen en is eenvoudig te bereiken vanaf het station of de snelweg.

4. De IDS is een plezierig uitstapje voor het team: wandelend langs de stands en activiteiten is er genoeg om over te praten en elke medewerker zal op de beursvloer iets interessants vinden.

5. Aangezien mondzorgprofessionals van over de wereld de IDS bezoeken, is het een ideale gelegenheid om nationale en internationale collega’s te ontmoeten.

6. De IDS duurt maar liefst vijf dagen, zodat u voor uzelf de meest geschikte dag(en) kunt uitzoeken om de beurs te bezoeken.

7. IDS heeft een uitgebreid ondersteunend programma, inclusief de Speaker’s Corner, Generation Lounge en prijsuitreikingen. Ook zijn er demonstraties en korte lezingen op de stands.

8. Zit de beursdag erop? De Koelnmesse is prettig gelegen voor een bezoek aan het levendige centrum van Keulen. Een overzicht van bezienswaardigheden en andere praktische informatie vindt u in het maartnummer van Dental Tribune Netherlands Edition, dat verschijnt op 10 maart.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment