OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Netherlands

Tandartspraktijk Zuidoost: hoogwaardige en betaalbare mondzorg voor iedereen.
Mar 23, 2017 | News Netherlands

Genomineerde 1: Tandartspraktijk Zuidoost

by Voorselecteurs Tandartspraktijk van het jaar 2017

Elke medewerker van Tandartspraktijk Zuidoost kent de bedrijfsstrategie: ‘Wij maken van elke patiënt een superenthousiaste fan!’ In de Amsterdamse Bijlmer doet deze praktijk veel goed werk door goede mondzorg voor iedereen aan te bieden.

“Ook voor mensen in krachtwijken als de Bijlmer is hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen mogelijk en betaalbaar,” vertelt eigenaar Peter Koelewijn. Tandartspraktijk Zuidoost loopt voorop in innovatie, zolang deze de eigen visie ondersteunt en waarde toevoegt. Preventie en voorlichting hebben topprioriteit, wat naar voren komt in het Gewoon Gaaf-project en het belangeloos ondersteunen van scholen en kinderdagverblijven.

Het motto ‘Een leven lang leren’ geldt in deze praktijk voor iedereen, van tandarts tot assistent. Het dagelijks, wekelijks en maandelijks overleg zorgt voor een consistente overdracht van nieuwe wet- en regelgeving. De praktijk is gelegen in een historische flat en heet bezoekers warm en enthousiast welkom. Jaarlijks worden meer dan 10.000 patiënten behandeld.

De voorselecteurs vonden het verhaal van Tandartspraktijk Zuidoost, dat een belangrijke bijdrage levert aan de mondgezondheid in de Bijlmer, erg inspirerend.

Print  |  Send to a friend