OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Romania & Moldova

Shutterstock
0 Comments Nov 19, 2016 | News Romania & Moldova

Manager versus clinician

Post a comment by SSER

Așteptările practicienilor referitor la genul de manager pe care și-l doresc în cabinet variază considerabil în ceea ce privește experiența și aptitudinile acestuia. Cât de vinovat sunteți atunci când promovați o asistentă medicală sau recepționer la o funcție de conducere fără să îi evaluați competența și fără să îi asigurați pregătirea necesară?

Este un scenariu pe care îl întâlnim des în industria noastră. Practicienii au responsabilitatea echipei lor și, pentru a avea succes financiar în cabinetul lor, ar trebui să identifice o persoană care, fie are aptitudinile necesare, fie are capacitatea de a învăța într-un interval de timp corespunzător. Cât de realiste sunt așteptările dumneavoastră și cum puteți asigura rezultate de success ale managementului dvs.? Să creați și să gestionați așteptări realiste. Așteptările sunt dificil de controlat și imposibil de oprit. Potrivit Brazos Consulting, "Așteptările sunt mai profunde și mai mari decât "cerințele". Așteptările reprezintă viziunea dvs. asupra unei situații sau acțiuni viitoare, de obicei nedeclarate, dar care este esențială pentru succesul dumneavoastră." Învățând să identificați și să influențați așteaptările dvs., și asigurându-vă că acestea sunt comunicate în mod clar, înțelese și aprobate de către managerul dvs., puteți îmbunătăți semnificativ calitatea, impactul și eficiența afacerii dumneavoastră. Așteptările sunt create de diferite circumstanțe. Ar putea fi ceva ce dvs. ați spus sau modul în care ați spus, ceva ce ați făcut sau altcineva a făcut sau o așteptare a managerului creată pe baza experienței sale anterioare. Important este că așteptările, fie corecte sau greșite, raționale sau altfel, nu sunt create din nimic. Ar trebui să luați în considerare cazurile în care managerul nu v-a ajutat și să vă întrebați cum a apărut această așteptare. S-a bazat pe o înțelegere cu managerul sau s-a bazat pe ceva ce ați spus sau gândit trecător? În retrospectivă, puteți să vă întrebați cât de realistă a fost această așteptare și de ce ați crezut că managerul a fost în cea mai măsură să o îndeplinească. În experiența mea, următoarele scenarii sunt tipice pentru modul în care sunt create așteptările nerealiste:
• Practicianul este ocupat și are nevoie de cineva care să preia această sarcină. El sau ea alege "cea mai bună variantă", sperând că persoana angajată va învăța la locul de muncă.
• Noul manager are așteptări referitoare la locul de muncă, iar acestea sunt deseori nerealiste.
• Nu este oferită o descriere detaliată a locului de muncă sau a obiectivelor.
• Nu este oferită o instruire la locul de muncă sau orice alt tip de formare; practicianul presupune că managerul va învața singur, odată cu trecerea timpului.
 

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment