OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Serbia & Montenegro

0 Comments Feb 17, 2017 | News Serbia & Montenegro

Organizatori počinju sa odbrojavanjem za IDS 2017

Post a comment by Dental Tribune International

Keln, Nemačka: Za malo više od mesec dana počinje u Kelnu 37-mi IDS (International Dental Show), najveći sajam stomatologije na svetu, koji se održava svake druge godine. Ovogodišnji sajam IDS održava se od 21. Do 25. marta 2017. Očekuje se da i ovaj IDS, kao i svi održani do sad, stručnoj javnosti pokažu sva najnovija dostignuća u stomatologiji.

Do decembra 2016. prisustvo na IDS 2017 potvrdilo je preko 2000 kompanija, proizvođača i trgovaca iz celog sveta. Direktorka sajma u Kelnu Katarina Hama (Katharina C. Hamma) je na konferenciji za štampu rekla da se očekuje da će broj učesnika biti još otprilike 20% uvećan do momenta održavanja izložbe. IDS 2017 će, zbog povećanog interesovanja broja učesnika, biti održan u 5 sajamskih hala kelnskog sajma, na rekordonoj površini od 16.000 m2. Prethodni IDS održan je 2015.godine je imao 2.199 izlagača, od čega su skoro dve trećine bile kompanije koje nisu iz Nemačke. Poslednjih godina je povećan broj učesnika iz Azije, USA i Brazila.“Ova internacionalnost potvrđuje kvalitet naše izložbe, što čini IDS najvažnijim globalnim dentalnim sajmom na svetu“ rekla je direktorka Hama.

Konferenciji za štampu prisustvovao je i predsednik Izvršnog odbora Asocijacije nemačkih dentalnih proizvođača dr Martin Rikert (Dr Martin Rickert) dodao je da će IDS 2017 obuhvatiti širok spektar dentalnih proizvoda i usluga, sa posebnim naglaskom na digitalnim tehnologijama i njihovoj primeni u implantologiji i ortodonciji.

Više informacija o IDS 2017 možete pronaći na web stranici www.ids-cologne.de, a na raspolaganju vam je i besplatna aplikacija za vaše telefone i tablete.
 

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment