OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Slovenia

Straumann zagotavlja širok izbor opornikov za protetične rešitve izdelane po meri z originalnimi Straumann vmesniki (Slika z dovoljenjem podjetja Straumann).
May 19, 2014 | News Slovenia

Straumann oporniki zdaj na voljo za uporabnike 3Shape programske opreme

by Dental Tribune International

 COPENHAGEN, Danska/BASEL, Švica: Svetovni proizvajalec zobnih vsadkov Straumann in ponudnik programske opreme CAD/CAM 3Shape sta skupaj razvijala integracijo Straumann CARES knjižnice podatkov z 3Shape programsko opremo. Včeraj je bila ustvarjena nova funkcija programske opreme, ki je zdaj na voljo 3Shape uporabnikom in jim omogoča oblikovanje in naročanje po meri izdelanih cirkonijevih ali titanovih opornikov z originalnimi Straumann vmesniki zobnih vsadkov.

 Z uporabo novih programskih zmogljivosti lahko zobni tehniki, ki uporabljajo 3Shape dentalni sistem programske opreme oblikujejo opornike in širok izbor po meri izdelanih protetičnih del, vključno z kobalt-kromovo zlitino, cirkonijevimdioksidom in še druge različne materiale. Naročijo se lahko skupaj z originalnimi Straumann vmesniki.
“Številni laboratoriji so stanovitni uporabniki tako 3Shape dentalnega sistema kot opornikov Straumann. Zdaj lahko oblikujejo visoko estetske in funkcionalne po meri izdelane opornike in jih pošljejo v izdelavo neposredno v podjetje Straumann- s tem se uvaja širši obseg možnosti za zobozdravnike in njihove paciente, ” pojasnjuje Flemming Thorup, predsednik in CEO podjetja 3Shape.

“Dodatno se 3Shape stranke lahko povežejo z zobozdravniki, ki uporabljajo Straumannov sistem in na ta način širijo svoje poslovne priložnosti, ” dodaja Frank Hemm, izvršni podpredsednik za rešitve kupcev in izobraževanje pri podjetju Straumann.

Uporabniki 3Shape programske opreme, ki želijo izkoristiti to priložnost, se lahko obrnejo na podjetje Straumann za informacijo o pridobitvi knjižnice podatkov.
Podjetja sta navedla, da bo razpoložljivost odvisna od posebnih sistemskih konfiguracij.

Print  |  Send to a friend