OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Slovenia

Prvi Digital Dentistry Show se bo odvil v Milanu v Italiji. (Fotografija: Simone Simone/Shutterstock)
Oct 13, 2014 | News Slovenia

Digital Dentistry Show pričenja svoj prvi debi z dogodkom v Milanu

by Dental Tribune International

MILANO, Italija: Konec tega tedna, od 16. do 18. oktobra, bo Dental Tribune International predstavil povsem nov koncept sejemskega dogodka, ti. Digital Dentistry Show (DDS).Dogodek, ki je v prvi vrsti namenjen zobozdravnikom, zobnim tehnikom in zobozdravstveni industriji, se osredotoča zgolj na digitalne izdelke in aplikacije v zobozdravstvu, poteka v času mednarodnega sejma International Expodental v Milanu, kot del sejma.

V četrtek in petek, od 10-18h ter v soboto od 10-15h, se bodo zvrstili ugledni mednarodni strokovnjaki in mnenjski vodje, ki bodo predstavili najnovejše razvojne dosežke digitalne dentalne tehnologije. Predstavitve bodo potekale v sklopu DDS avditorija, ki lahko sprejme do 200 obiskovalcev na skoraj 400m2 površine. Predavanja bodo potekala v angleškem in italijanskem jeziku s simultanim prevajanjem. S pomočjo številnih delavnic, bodo udeleženci imeli priložnost, da podrobneje spoznajo najnovejšo digitalno tehnologijo neposredno od strokovnjakov. Poleg tega bodo imeli priložnost srečati predavatelje in strokovnjake iz industrije ter z njimi izmenjati vtise v sproščenem vzdušju ob DDS odmorih za kavo. DDS dogodek sponzorirajo dentalna podjetja 3DIEMME, 3Shape, Acteón, BIOLASE, GHIMAS, Henry Schein, MyRay, Orangedental, Procter & Gamble, Revello in Sirona, International Cone Beam inštitut ter uveljavljena medicinska znamka oblačil CROIXTURE. Podjetja bodo predstavila svoje najnovejše digitalne inovacije, na ločenih razstavnih prostorih okoli glavnega DDS avditorija. Prijava na dogodek je brezplačna in še vedno možna, na spletni strani DDS, www.digitaldentistryshow.com. Brezplačna registracija na kraju samem, bo na voljo tudi za udeležence v zadnjem trenutku. V prihodnosti bo DDS potoval po celem svetu in bil prisoten na vseh večjih zobozdravstvenih sejmih, vključno s tistimi v azijsko-pacifiški regiji, Evropi, Ameriki in na Bližnjem vzhodu.
Print  |  Send to a friend