OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Slovenia

World Oral Health Day se praznuje 20. marca 2015. (Slika: FDI World Dental Federation)
Nov 29, 2014 | News Slovenia

DTI je združil moči z FDI za 2015 World Oral Health Day

by Dental Tribune International

GENEVA, Švica/LEIPZIG, Nemčija: Z namenom, da se vključi več kot dva milijona strokovnjakov iz celega sveta na področju dentalne medicine, v sklopu proslave World Oral Health Day (WOHD 2015), ki bo naslednje leto, sta organizaciji FDI World Dental Federation in DTI Dental Tribune International, sklenili dolgoročno pogodbo. Obe organizacija sta združili moči, da se poveča prepoznavnost in pomembnost oralnega zdravja na globalnem nivoju, s pomočjo številnih DTI tiskanih izdaj kakor tudi digitalnih medijev.

Vsako leto 20. marca praznujemo WOHD. Poleg kampanj ozaveščanja javnosti in sponzoriranja dogodkov povezanih z oralnim zdravjem, bodo članice nacionalnega zobozdravstvenega združenja FDI, šole, podjetja in druge skupine po vsem svetu, praznovali WOHD dan s posamično organiziranimi dogodki, namenjeni za osveščanje ljudi povsod po svetu, o oralnih zdravstvenih vprašanjih in pomenu ustne higiene. Kot uradni medijski partner WOHD 2015, bo založnik DTI zagotavljal celovito pokritost dogodkov, tako na lokalni in mednarodni ravni, z namenom širjenja FDI sporočila. Med drugim bo DTI pomagal promovirati WOHD 2015 v časopisnih člankih, transparentih in oglasih, v različnih mednarodnih tiskanih publikacijah in na spletni strani DTI, www.dental-tribune.com , vključno s tematsko stranjo, izključno posvečeni WOHD 2015. Prav tako bo v teku tudi posebna kampanja na socialnih omrežjih v sodelovanju z FDI. DTI uspešno sodeluje z FDI že več kot desetletje, kjer je DTI izdajal in distribuiral časopis Worldental Daily, uradni časopis letnega FDI svetovnega kongresa, leta 2005. Novi sporazum, še dodatno krepi dolgoročno partnerstvo med FDI in DTI. V letu 2015, se WOHD 2015 praznuje na temo "Nasmeh za življenje" in ima štiri svetovne industrijske partnerje: Listerine, Unilever, Henry Schein in Wrigley Oral Healthcare program. Več informacij v zvezi z WOHD, lahko najdete na internet strani www.worldoralhealthday.org.
Print  |  Send to a friend