OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Slovenia

Člani založniške DTI skupine iz celega sveta, smo se zbrali pred IDS sejmom v hotelu Hilton v Kolnu v sklopu letnega srečanja. (Fotograf: Robert Strehler)
0 Comments May 26, 2017 | News Slovenia

Srečanje založnikov: DTI postaja digitalna dentalna platforma

Post a comment by Julia Maciejek, DTI

Köln, Nemčija: Pred 37. Mednarodnim zobozdravstvenim sejmom IDS, je potekalo že 13. letno srečanje založnikov časopisa Dental Tribune International. Letos smo na srečanju, ki se ga je udeležilo več kot 75 licenčnih partnerjev po vsem svetu, vključno z Indijo, Iranom, Izraelom, Italijo, Slovenijo in Nizozemsko, razpravljali o številnih novih projektih za prihodnje leto in strateških pristopih za prihodnji razvoj.

Na srečanju je izvršni direktor DTI g.Torsten Oemus, predstavil nove trende v svetovni zobozdravstveni industriji, kot tudi ustreznost spletnega izobraževanja, e-trgovino za zobozdravstvo in trženje specializiranih dogodkov. V odgovor na te potrebe, DTI nenehno posodablja in širi svoj portfelj ter se postopoma razvija v digitalno zobozdravstveno platformo.

 

DTI tiskovna konferenca
Na drugi dan zasedanja založnikov, je DTI gostil novinarski dogodek v hotelu Hilton v Kölnu, v 30-minutnem slotu, vključno z moderacijo in na koncu z vprašanji in odgovori. Predstavilo se je ameriško ortodontsko Six Month Smiles, ki je tako imelo edinstveno priložnost, da predstavijo svoje izdelke in pridobijo neposredne povratne informacije iz mednarodnega občinstva. Novinarski dogodek je bil zelo dobro obiskan in je sprožil veliko vzajemno koristnih razgovorov.

 

Nova revija Preventiva
DTI še naprej širi svoj portfelj tiskanih izdaj in tako je predstavil svojo najnovejšo tiskano izdajo: Preventiva. Nova mednarodna revija bo vsebovala teme, ki obravnavajo zdravje ustne votline in bo letos prvič izšla v času letnega svetovnega dentalnega kongresa, organiziranega s strani FDI Svetovne Dentalne zveze v Madridu v Španiji.

 

Prenovljena spletna stran
V odgovor na vse večje potrebe po digitalnih tehnologijah v zobozdravstvu ter naraščajočem pomenu digitalnih medijev, je letos DTI ponovno osvežil svoje spletne strani, kot del svoje nadaljnje širitve portfelja. Za večjo uporabnost, bosta navigacija in meni v lokalnih spletnih straneh tudi v lokalnem jeziku. Svež videz vključuje posodobljeno in interaktivno postavitev, s poudarkom na profilih podjetij. Poleg tega bo spletna stran uporabljala več novih oblik oglaševanja in vsebin. Posodobljen je tudi koledar s prihajajočimi spletnimi izobraževanji in svetovnimi dogodki, kakor tudi zemljevid, ki bo v pomoč bralcem. Poleg tega bo na voljo posodobljena različica vseh e-dokumentov za iPad.

 

DDS.WORLD
Kot naslednji korak za nadaljnje vključevanje e-poslovanja v svojem portfelju, bo DTI še naprej razvijal DDS.WORLD, novi ti. digitalen trg. "Podjetja so vrednotena glede na količino interakcij s svojimi strankami zato moramo nenehno iskati nove načine za sodelovanje z njimi. Prilagoditi moramo naše poslovanje v spreminjajočem se kontekstu, "je pojasnil g.Oemus. DDS.WORLD, ki je na voljo na www.dds.world, je celovita storitev digitalega trga za izdelke, novice, e-učenje in vodenje dentalne prakse. Namenjen je vsem udeležencem v zobni industriji. Ponuja seznam izdelkov in pripadajoč iskalnik izdelkov, programsko opremo za vodenje dentalne prakse, orodja za neposredno komunikacijo s strankami in še veliko več. Celovita spletna stran ima potencial, da postane pomemben igralec – nova paradigma pri zagotavljanju digitalnih zobozdravstvenih storitev za industrijo. "Digitalni svet postaja vse bolj pomemben v tem kontekstu," je poudaril Oemus

 

ROOTS SUMMIT
Pomemben de širitve je pomikanje DTI v smeri poslovnih dogodkov, kjer aktivno sodeluje pri organizaciji endondotskega foruma. Po lanskoletnem uspehu pri organizaciji dogodka v Dubaju, v Združenih arabskih emiratih, kjer je bilo več kot 300 udeležencev, bo naslednji forum potekal v Berlinu v Nemčiji od 28. junija do 1. julija 2018. ROOTS SUMMIT je začel svojo pot kot namenska Facebook skupina, ki stalno raste po številu članov, od 1.000 članov v letu 2013, do danes več kot 22.000 članov iz več kot 100 držav.

 

V počastitev Svetovnega dneva oralnega zdravja, je DTI kot uradni medijski partner te letne pobude FDI, izvedel ti. »mannequin challenge« v sodelovanju s svojimi založniki.

 

Naslednje srečanje založnikov bo potekalo ob Črnem morju, v letu 2018, ki da bo gostil Dental Tribune Bolgarija.

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment