OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.
Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ

Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ

Μιχαλακοπούλου 157
115 27 Γουδί
Phone:210 7716416, 210 7751000
Fax:210 77111400
E-Mail:info@tsaprazis.gr
Internet:www.tsaprazis.gr

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης Α.Ε διανύει την έκτη δεκαετία στον οδοντιατρικό χώρο. Με την πολυετή παρουσία και τη συσσωρευμένη εμπειρία στο κλάδο των οδοντιατρικών η Ιωάννης Τσαπράζης Α.Ε βρίσκεται στη διάθεση των πελατών της με συνέπεια και ποιότητα στην εξυπηρέτηση διαθέτοντας πιστοποίηση ISO 9001 από το 2000. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε με πλήρη ευθύνη νέα, ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις.


Στον άρτια οργανωμένο εκθεσιακό της χώρο στην Αθήνα αλλά και με το εξειδικευμένο προσωπικό της στη Βόρειο Ελλάδα η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ αντιπροσωπεύει οίκους όπως: Septodont, Sword, Cavex Holland B.V, Kuraray Dental, Hager & Werken, Mani Inc.,Rocky Mountain Orthodontics, Abrasive Technologies, Garrison Dental Solutions, Jovident, Sheervision, Kemdent, Jeil medical solutions, Dr. Hinz, Process Inc., καθώς και αλλά βοηθητικά είδη. Με γνώμονα την πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες, σεμινάρια και μεταφέρει την τεχνογνωσία από την έρευνα και την τεχνολογία του εξωτερικού στην Ελλάδα προσφέροντας έτσι λύσεις στον σύγχρονο οδοντίατρο. Το ευρύ φάσμα προϊόντων που διαθέτει κάνει δυνατή την εξυπηρέτηση του οδοντιάτρου και του ορθοδοντικού με:

 

 • Αναισθητικά: Septanest, Lignospan, Scandonest και βελονες Septoject
 • Αποτυπωτικά: Cavex Colochange,CA37, Cavex Impressional, Cavex Stabisil, Cavex Orthotrace, Cavex A-silicons
 • Βελόνες: Septoject, Ultra safety Plus
 • Εμφατικά υλικά: ρητίνες ClearfilΤΜ Majesty (Esthetic, Flow, Posterior) και διαστρωματικές ClearfilΤΜ Majesty ES-2, αμάλγαμα Cavex Non Gamma-II
 • Συγκολλητικοί Παράγοντες: ClearfilΤΜ Universal Bond, ClearfilΤΜ SE Bond, Clearfil TM S3, ClearfilΤΜ Repair Kit,
 • Υποκατάστατο οδοντίνης: Biodentine
 • Σύστημα Οστικής αναγέννησης: RTR, GBR
 • Εργαλεία Εξακτικής, Περιοδοντίου, Γναθοχειρουργικής και Εμφυτευμάτων Sword
 • Θεραπευτικά: Acroseal, R4, Septomixine, Alveogyl Endomethasone
 • Κονίες: PanaviaTM V5, PanaviaTM F 2.0, ClearfilTM SA Cement Plus
 • Ορθοδοντικά μικροεμφυτεύματα Jeil,
 • Ορθοδοντικά: Rocky Mountain Orthodontics δακτύλιοι, άγκιστρα, σύρματα και εργαλεία.
 • Φρέζες χειρουργικές carbide Ela και Μικροεργαλεία ενδοδοντίας Mani Inc.
 • Μικροσυσκευές: Συσκευή Φυγοκέντρισης αίματος, Μηχανήματα Φωτοπολυμερισμού Jovident, Δονητή αμαλγάματος Septodont & Μίκτης αλγινικού Cavex

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www. tsaprazis.gr για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα της.

Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ Products Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ ClearfilΤΜ Universal Bond Ο CLEARFILTM Universal Bond Quick είναι ο καινούργιος και πιο καινοτόμος καθολικος συγκολλητικός παράγοντας που κατασκεύασε η Kuraray. Ο συγκολλητικός αυτός παράγοντας πιστοποιείται ως ο μοναδικός διεθνώς που λειτουργεί αμέσως. Απλώς το εφαρμόζετε, το στεγνώνετε και το φωτοπολυμερίζετε. Αυτό είναι όλο. Δεν περιμένετε, δε χρειάζεται πολλαπλές επιστρώσεις, δεν απαιτεί σχολαστικό τρίψιμο. Αντιθέτως ο CLEARFILTM Universal Bond Quick χρησιμοποιεί τη γρήγορη τεχνολογία συγκόλλησης της Kuraray Noritake για να επιτύχει μακρόχρονη αντοχή του δεσμού με μια μόνο απλή διαδικασία. Ομοιόμορφα αποτελέσματα, ιδανική συγκόλληση. Ανάλογα με την ένδειξη, ο συγκολλητικός χρησιμοποιείται ως αυτοαδροποιούμενος ή με το αδροποιητικό K-ETCHANT Syringe για επιλεκτική αδροποίηση της αδαμαντίνης ή τη διαδικασία της ολικής αδροποίησης. Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ PANAVIATM V5 Ρητινώδη συγκολλητικά συστήματα H πέμπτης (V) γενιάς Panavia μια απλή και αισθητική συγκολλητική κονία για όλες ενδείξεις. Από το 1983 με την εισαγωγή στην αγορά της PANAVIA EX ρητινώδης κονίας και το αυθεντικό MDP μονομερές συγκόλλησης, η Kuraray προμήθευσε μια καινοτόμο και εξειδικευμένη τεχνολογία, η οποία βελτίωσε την ποιότητα της συγκόλλησης στην οδοντιατρική και επηρέασε την οδοντιατρική βιομηχανία. Τώρα σας παρουσιάζουμε τη PANAVIATM V5, 5ης γενεάς, η οποία είναι διπλού πολυμερισμού, απελευθερώνει φθόριο, έχει χρωματική σταθερότητα, είναι μια διεθνής ρητινώδη κονία με απλοποιημένη εφαρμογή και εύκολο καθάρισμα κατά την τοποθέτησή της.
Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ CHOUKROUN PRFTM DUO Quattro ΝΕΑ Συσκευή φυγοκέντρησης, 6 PRF πρωτόκολλα!!!! Η ιδέα του CHOUKROUN PRFTM (ινώδους πλούσιου σε αιμοπετάλια) βασίζεται στη φυγοκέντρηση του ολικού αίματος απουσία αντιπηκτικών. Παράγει θρόμβο του ινώδους, ο οποίος περιέχει σε πλειοψηφία αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια. Ο θρόμβος αυτός, που ονομάζεται Ινώδες Πλούσιο σε Αιμοπετάλια, απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες ή κυτοκίνες (VEGF, PDGF, TGF, Beta, θρομβοσπονδίνη) στο χειρουργικό πεδίο για να επιταχύνει την επούλωση των μαλακών ιστών και του οστού σε μεγάλο εύρος χειρουργικών εφαρμογών. Η ολοκαίνουργια συσκευή φυγοκέντρησης DUO Quattro έχει ένα κουμπί που μας επιτρέπει να διαλέγουμε διαφορετικές επιλογές ρύθμισης για τα A-PRF και i-PRF. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικά πρωτόκολλα. Απλώς πιέζετε το κουμπί για να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας, το αντίστοιχο λαμπάκι LED θα ανάψει. Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ BioRoot TM RCS Εμφρακτικό ριζικών σωλήνων BioRoot RCS από τη Septodont: μια πραγματικά θεμελιώδης αλλαγή στην ενδοδοντική θεραπεία Το BioRootΤΜ RCS είναι ένα ολοκαίνουργιο βιοενεργό εμφρακτικό υλικό ριζικών σωλήνων βασιζόμενο στην βραβευμένη «Ενεργή Βιοπυριτική Τεχνολογία» σχεδιασμένο για να αλλάξει τον τρόπο πραγμάτωσης μιας ενδοδοντικής θεραπείας. Εξαιτίας του πυρήνα πυριτικού τριασβεστίου που φέρει, το BioRootΤΜ RCS δεν συρρικνώνεται, είναι βιοσυμβατό και βιοενεργό πραγματοποιώντας μια άριστη έμφραξη χωρίς να απαιτείται η τεχνική της θερμής γουταπέρκας. Το BioRootΤΜ RCS εξασφαλίζει μια στενή μεσόφαση μεταξύ του κώνου γουταπέρκας και της οδοντίνης του ριζικού σωλήνα προκαλώντας την ενασβεστίωση της οδοντίνης μέσω δημιουργίας υδροξυαπατίτη. Έτσι έχουμε μια άριστη έμφραξη ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αποτυχιών μέσω μικροβιακής διείσδυσης.